onsdag 27. mai 2009

KONFIRMASJONS TID
















Var jammen noen kjente konfirmanter i år også. Kortene har pengelommer også. Etter litt leting i stempelskuffene fant jeg endelig hesten jeg har lett etter en stund. 2 skikkelige heste-jenter som skal få dem :)

mandag 25. mai 2009

DOBBELT BURSDAG







til 2 jenter i klassen til minstejenta. Da ble det like kort med forskjellig farge. Det er brukt skimmer kartong, som vi har på Skyttelen :), den gjør seg veldig. Jenter pleier jo like litt bling... Og de har ekte piggtråd-sveis ;)

BARNEBURSDAGER





Nå har det vært bursdag for 2 av barna i huset. Mellomstemann skulle til ei i klassen som har hund.......og gaven var penger, så det måtte bli en lomme til dem. Vi har gjort litt vær på kortet

onsdag 20. mai 2009

søndag 17. mai 2009

INVITASJONER


er morsomt å lage enten det er til konfirmasjon, bryllup eller et barneselskap. Her har ungene vært med og stemplet og limt. Det er ikke så mye som skal til før de er super-fornøyd med resultatet. Eldstemann skulle ha data-bursdag, så der brukte vi en cd som utgangspunkt for invitasjonen. Kult.....syntes han.

Det er jo høysesong for invitasjoner og bordkort i butikken om dagen også, sjekk ut http://skyttelen.blogspot.com/ og se om vi har noen gode tips der også















onsdag 13. mai 2009

BUDAPEST







er en by det er verd å besøke. Jeg og 2 venninner har akkurat vært der på lang-weekend. Det var unormalt varmt der etter årstiden, mellom 25 og 30 grader om dagene. Så byen viste seg fra sin beste solside. Veldig grønt også. Vi nøt god og billig vin og mat. Masse fint å se rundt omkring i byen. Vi tok en sightseeing buss den første dagen, hvor vi kunne gå av og på som vi ville iløpet av dagen. Det ga oss en fin oversikt....anbefales. Det ble også et tradisjonsrikt bad med massasje....det gjorde ekstra godt. Har du tenkt deg dit.........god tur!!

Endelig

er jeg igang med min blogg. Tar nok litt tid før jeg er helt igang, men alt har jo en start....:)